Morrissey Indeed & The Obscure

Morrissey Indeed (uk)

Morrisey Indeed is een tribute band van The Smiths en Morrissey, een van de meest invloedrijke bands aller tijden en 'the Real and Proper Poet Laureate'. Zij spelen The Smiths en Morrissey klassiekers krachtig, authentiek en gepassioneerd. Van 'This Charming Man', 'Panic' en 'There Is A Light That Never Goes Out' naar 'Suedehead, 'Everyday is Like Sunday en 'First Of The Gang To Die'. 

De allure van Morrissey en The Smiths blijft erg hoog, zoals de opwinding rondom de heruitgave van The Queen Is Dead en de biografie van England Is Mine van Morrissey. De meeste moderne indie-rockbands zijn zwaar beïnvloed door The Smiths.

Morrissey-liefhebber Jürgen Wendelen heeft sinds 2005 fans gecharmeerd en wereldwijd overtuigd met een accurate en boeiende show, eerst in The Smiths Indeed en nu in Morrissey Indeed. Zijn stem, uiterlijk en dansbewegingen komen griezelig dicht bij die van de legendarische Britse crooner in zijn bloei. 


Website Morrissey Indeed

The Obscure (be)

Begonnen in 1976, bijna 40 jaar op de planken, evenveel veranderd van bezetting en stijl als van onderbroek. Één ding valt niet te ontkennen: The Cure hoort bij het lijstje van de groten en bij het lijstje van de blijvers. Daarnaast heeft the Cure ook een ontegensprekelijke reputatie als liveband die een zeer gevarieerd publiek weet te boeien. The ObsCure wil tribute brengen aan deze band zonder zich vast te pinnen op een bepaalde periode in de rijke carrière van deze band. Hierdoor kunnen zij de setlist steeds aanpassen; de nummers als 'Killing an Arab', 'Boys Don't Cry kunnen afgewisseld worden met grote uitbundige dansbare hits als: 'The Walk, 'In Between Days' en de aanstekelijke klassieke popsongs als: 'Just Like Heaven en 'Friday I'm in Love en vanuit daarweer naar de donkerdere epische en gehotische nummer als 'A Strange Day en 'A Night Like This'. 

De band bestaat uit zes bandleden uit de streek rond Antwerpen komen en werd opgericht in 2014. Zij brengen met zeer veel ziel tribute op een zeer authentieke manier. Zonder twijfel de beste Cure Tribute band die je in de Benelux zal vinden. 


Website The obsCURE

Afterparty: Planet Wave

Voor, tijdens en na Morrissey Indeed en The obsCURE zorgt Planet Wave voor de beste new wave klassiekers!

Tickets bestellen

Koop direct je tickets voor het optreden van Morrissey Indeed & The obsCURE in Gebouw-T.

Tickets bestellen

tips voor jou


Wild Romance

Supportact: LaBomba

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €18,50 / Voorverkoop €17,50 / VrienT van T €13,50


DeWolff

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €20,50 / Voorverkoop €19,50 / Rabopas actie €17,00 / VrienT van T €15,00