Reggae Night met Mr Wallace en Vince Irie & Offshore

Mr Wallace

Sinds het voorjaar van 2010 knalt Mr. Wallace door heel Europa. De zevenkoppige female-fronted ska-reggae formatie blijkt al snel een van de meest energieke en veelbelovende ska-bands van Nederland te zijn. Dankzij een goede samenwerking met Boombax Bookings & Management (The Skatalites, The Aggrolites, The Skints), speelt Mr. Wallace shows en festivals in heel Nederland en deelt ze het podium met onder andere The Skatalites, The Specials en Madness. De band wint verschillende pop-awards, wordt uitgenodigd door onder andere 3FM en Radio 1 en tourt meerdere keren in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië.

Het gloednieuwe, live-in-de-studio opgenomen album BREATHE AGAIN bevat een evenwichtige en originele mix van bevlogen ska- en reggae nummers met heartfelt and melancholic lyrics. Het album vangt de band op zijn best: samen spelend in één ruimte, met de authentieke en energieke sfeer die essentieel is voor de muziek van de band. Met deze derde plaat bevestigd de band  wederom haar naam als must-see live act die elk publiek opzweept, meeneemt en uitbundig achterlaat.


Website Mr Wallace

Vince Irie & Offshore 

Als je al luisterend naar deze band je ogen sluit, waan je je op het Arubaanse strand. Op dit eiland liggen ook de wortels van de band, die ska met funk, rock en reggea mixt. Met Vince Irie, die heel ver kwam met The Voice of Holland, heeft Offshore een bekende Nederlander in de gelederen. In deze bezetting speelden Vince Irie & Offshore op binnen- en buitenlandse festivals als Zwarte Cross, MadNes en Dunya. Een band die je live moet meemaken!


Website Vince IrieOffshore

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Reggae Night! Klik hier voor meer informatie.

Tickets bestellen

Bestel direct je tickets voor Mr. Wallace en Vince Irie & Offshore via onderstaande button!

Tickets bestellen

tips voor jou


Racoon

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €31,00 / Voorverkoop €30,00


40UP

GENRE: Themafeest
PRIJS: Deurticket €16,50 / Voorverkoop €15,50 / Rabopas actie €13,50 / VrienT van T €12,00


Spinvis

GENRE: Singer/songwriter
PRIJS: Deurticket €21,00 / Voorverkoop €20,00 / VrienT van T €15,40