Pater Moeskroen

Supportact: Squander Squad

Pater Moeskroen

Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als 'Joost', 'Laat Maar Waaien', Dansen’ en 'Hela Hola'. En wie herinnert zich niet meer 'Roodkapje'?! De band bestaat uit Bart Swerts (leadzanger), Vincent van Lent (blaasinstrumenten, banjo, mandoline, zang), Martien van Oostrom (accordeon, toetsen, zang), Rolf Rombouts (bas, zang) en Coen Blokx (drums, percussie, zang).

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud. 


Website Pater Moeskroen

Support: Squander Squad 

Squander Squad is een muzikaal vijftal, dat al jaren met een mix van (Ierse) Folk, Balkan en Klezmer zorgt voor ambiance bij iedere gelegenheid. Sterke eigen nummers, gebracht met aanstekelijk enthousiasme, aangevuld met covers van bekende folkbands.De strak in de hoogste versnelling gespeelde folkrock en de dronken zeemanswalsjes missen hun doel niet. Maar de band schuwt ook niet wat rustigere, sfeervolle luisterliedjes.

Kortom een band met een garantie voor een vrolijk en gezellig feestje, voor ieder wat wils, waarbij niemand onberoerd blijft!


Facebook Squander Squad

DJ Kymo

De in Bergen op Zoom geboren DJ draait al 25 jaar alles wat dans- en feestbaar is aan elkaar. Hij kent niet alleen alle foute hits uit de 90's en 00's, maar heeft deze muziek ook echt meegemaakt als DJ achter de draaitafels. 

De allround DJ draaide zijn muziek in vele gelegenheden in binnen- en buitenland, maar is lokaal vooral bekend geworden door de bijna 20 jaar als resident DJ van de legendarische discotheek “De Hooizolder” te Westkapelle.


Facebook DJ Kymo

 

tips voor jou


Racoon

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €31,00 / Voorverkoop €30,00


Racoon

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €31,00 / Voorverkoop €30,00


40UP

GENRE: Themafeest
PRIJS: Deurticket €16,50 / Voorverkoop €15,50 / Rabopas actie €13,50 / VrienT van T €12,00