Nieuwjaarsparty met WC Experience + DJ Kymo

WC Experience

Al meer dan 25 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland. Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs "Beste dialectband van Nederland" in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre 'Rock 'n Loll'. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience.

Zij begonnen met schrijven van onzinteksten op bestaande nummers. In deze periode werden zij 'ontdekt' door Jack Spijkerman, en daardoor kon heel Nederland kennis maken met de Brabo-rock van het van origine Raamsdonksveerse vijftal. Inmiddels zijn er reeds 12 albums verschenen en enkele DVD's. Van de albums gingen er vanaf 1993 zo'n 175.000  over de toonbank. De laatste jaren weet de band ook steeds meer hun eigen werk te integreren in de show, en dit lukt vrij aardig. De hit "Maag ik hier rooke?!" is daar 'n mooi voorbeeld van.

Een show van WC Experience is alsof je door 'n bulldozer van licht, geluid en show wordt overreden. De show wordt ondersteund door 'n professionele crew die het klappen van de zweep al jaren kent. WC Experience is dus meer dan 5 muzikanten. Het is 'n compleet muziekcircus wat alle feesttenten en festivals in het land wil aandoen.

WC Experience, van hardlap tot smartrock, van kroeg tot feesttent, van voetbalkantine tot festival.

De originele video clip van de hit "Maag ik hier rooke".


Website WC Experience

DJ Kymo

De in Bergen op Zoom geboren DJ draait al 25 jaar alles wat dans- en feestbaar is aan elkaar. Hij kent niet alleen alle foute hits uit de 90's en 00's, maar heeft deze muziek ook echt meegemaakt als DJ achter de draaitafels. 

De allround DJ draaide zijn muziek in vele gelegenheden in binnen- en buitenland, maar is lokaal vooral bekend geworden door de bijna 20 jaar als resident DJ van de legendarische discotheek “De Hooizolder” te Westkapelle.

Facebook DJ Kymo

tips voor jou


Racoon

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €31,00 / Voorverkoop €30,00


40UP

GENRE: Themafeest
PRIJS: Deurticket €16,50 / Voorverkoop €15,50 / Rabopas actie €13,50 / VrienT van T €12,00