T-Monium: Rotting Christ e.a.

Rotting Christ

Rotting Christ draait al bijna drie decennia mee in de metalwereld. Daarin heeft de band zich laten inspireren door de black, thrash, death en extreme metal. Deze sympathieke Grieken gelden als een zeer aangename liveband. Vanuit Athene zullen deze ervaren rotten met de nodige mythologie op zak Gebouw-T komen omtoveren in een flinke pitt! 

Downcast Collision 

Downcast Collision is een Nederlandse modern metal band. De band bestaat uit: Monica Janssen (zang en bas), Peter van Toren (drums), Casper van de Woord (gitaar) en Geoffrey Maas (gitaar). Deze band klinkt donker: "heavy, killer riffing and without much subtlety" noemen ze het zelf.  Gewaagde liedjes met donkere vocals en thema's als geweld, de visioenen van Lucifer en plagen van wandelende doden. Dit alles terwijl de melodieën catchy genoeg zijn zodat ze in je hoofd blijven zitten.

Website Downcast Collision

Onheil

Onheil is een goede bekende van T-Monium. Op de allereerste editie speelde de door thrash en black metal geïnspireerde band nog boven in de foyer. Wie daarbij was, zal dat nooit vergeten. Later speelde de band ook een verdienstelijke show op het hoofdpodium. Waar de andere kant van de oceaan wordt geteisterd door flinke stormen, zal Bergen op Zoom zich op kunnen maken voor deze Dordtse storm, want 'Storm Is Coming'!

 

Tickets bestellen

Bestel direct je tickets voor T-Monium met Rotting Christ, Downcast Collision en Onheil via de button hieronder!

Tickets Bestellen

 

tips voor jou