Hallo Venray + Sleepers' Reign

Hallo Venray

Hallo Venray bestaat 30 jaar en viert dat met hun nieuwe album “Where is the Funky Party?” Het swingt, schuurt, feller dan voorheen. In de zomer van 2016 werd het album aan de voet van Mont Ventoux in een razend tempo opgenomen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland.

Hallo Venray werd rond 1987 opgericht door Henk Koorn en onder andere gitarist Anno Houwing, korte tijd later volgden drummer Dim Veldhuisen en bassist Peter Konings, de band had toen nog een Nederlandstalig repertoire. In 1989 werd het eerste album You Don’t Hit a Guy With Glasses On uitgebracht. Where is the Funky Party? is het dertiende album dat Hallo Venray op hun naam heeft staan en ze zijn nog lang niet van plan om te stoppen!

Sleepers' Reign

Sleepers’ Reign werd in 2010 opgericht door vrienden Lukas, Ruben, Orson en Jasper, hun eerste demo maakten ze in een slaapkamer. In 2013 brachten zij hun eerste single Four Dots uit, waarna ze op Oppikoppi festival in Zuid-Arika speelden. Hun debut album King Into Delight verscheen in 2016 samen met een interactieve app. Sleeper’s Reign speelden o.a. in Ancienne Belgique, tijdens SXSW in Texas, op Pukkelpop en als voorprogramma van Manic Street Preachers, Daniel Johnston, John Parish en How To Dress Well. De show in Gebouw-T is een try-out voor hun tour in Zuid-Afrika. Kom ze zien voordat grote zalen compleet uitverkopen.

 
 

Tickets bestellen

Bestel direct tickets voor het concert van Hallo Venray + Sleepers' Reign. Profiteren van Vrient van T korting? Word dan Vrient van T!

Tickets bestellen

tips voor jou