Made In Belgium: Millionaire + Compact Disk Dummies + Tout Va Bien

Bij Made In Belgium laten we je genieten van een fijne selectie Belgische pareltjes! Ook dit jaar hebben we weer mooie bands voor je weten te strikken, die op twee podia voor je gaan optreden. Kom genieten van onder andere Millionaire,Tout Va Bien en Compact Disk Dummies!

Millionaire

Millionaire, de band rond Tim Vanhamel, is terug! En hoe! Een gouden show op Best Kept Secret Festival en een fijne eerste single 'I'm Not Who You Think You Are' met alle vertrouwde Millionaire-elementen. Oftewel; Nasty, groovy en edgy! 

In 2001 bracht Tim Vanhamel het eerste album uit met Millionaire. Hij kon vrijwel direct Muse en Queens of the Stone Age als zijn fans noemen, zij namen onder andere de band mee op tour. QOTSA frontman Josh Homme tekende zelfs voor de productie van het tweede album 'Paradisiac' (2005). Daarna ging Tim Vanhamel aan de slag onder zijn eigen naam en met bands als Broken Glass Heroes, Magnus en The Hickey Underworld. Na 12 jaar is het wederom Millionaire! Champagne!

 

Compact Disk Dummies

In 2012 stormde een onbeheerste oerkracht naar de eerste plaats van de Rock Rally. In plaats van verder te surfen op die overmeesterende energiegolf, besloten de Compact Disk Dummies echte songs te schrijven. Dat resulteerde in de EP Mess With Us, een leerschool en een afgesloten hoofdstuk, want zoveel jaar later staat er een langspeler in de steigers waarmee Lennert en Janus zichzelf hebben overtroffen. Met de productionele hulp van Gareth Jones en Luuk Cox veren de broers door een universum dat qua grooves en melodieën opwekkend is, maar waar de dansvloer langzaam maar zeker afbrokkelt. Het is letterlijk dansen alsof je leven ervan afhangt.

 

Tout Va Bien

Als allereerste winnaar van 'De Nieuwe Lichting', het talentenprogramma van Studio Brussel, wist Tout Va Bien zich in 2012 direct op de kaart te zetten. Het debuutalbum 'Kepler Star' verscheen vervolgens in 2015, met in het kielzog optredens op Rock Werchter, De Lokerse Feesten en Pukkelpop. 

De EP -a Curious Encouter with- is de opvolger op Kepler Star. De EP bouwt voort op zijn voorganger, maar laat een sterkere en duidelijk gegroeide artiest horen. Nog steeds beroert de magistrale stem de ziel, is de elektronische kleur bloeddonker, is het tastbare gevoel dreigend en de pulserende vibe zinnenprikkelend dansbaar. 

Website Tout Va Bien

Tin Fingers

Hoewel hun eerste EP nog moet verschijnen, gaan Tin Fingers al jaren als een lopend vuurtje door de Antwerpse indiescene. Met een even vintage als futuristisch synthpopgeluid hebben ze nogal wat weg van MGMT en Temples, al liggen die invloeden er nergens te nadrukkelijk bovenop. Niet voor niets kreeg het vijftal in 2016 nog het predikaat van artist in residence bij Trix.

 

ACTIE: Early Bird

Vroege kopers profiteren van voordeel! De eerste tickets koop je namelijk met een early bird korting van €4,50! Aarzel niet en schaf direct je tickets aan. De Early Bird korting geldt zolang de voorraad Early Bird tickets strekt. 

Tickets Bestellen

tips voor jou