Made In Belgium: Millionaire

Bij Made In Belgium laten we je genieten van een fijne selectie Belgische pareltjes! Ook dit jaar hebben we weer mooie bands voor je weten te strikken, die op twee podia voor je gaan optreden.

De eerste band die we kunnen aankondigen is Millionaire!

Millionaire

Millionaire, de band rond Tim Vanhamel, is terug! En hoe! Een gouden show op Best Kept Secret Festival en een fijne eerste single 'I'm Not Who You Think You Are' met alle vertrouwde Millionaire-elementen. Oftewel; Nasty, groovy en edgy! 

In 2001 bracht Tim Vanhamel het eerste album uit met Millionaire. Hij kon vrijwel direct Muse en Queens of the Stone Age als zijn fans noemen, zij namen onder andere de band mee op tour. QOTSA frontman Josh Homme tekende zelfs voor de productie van het tweede album 'Paradisiac' (2005). Daarna ging Tim Vanhamel aan de slag onder zijn eigen naam en met bands als Broken Glass Heroes, Magnus en The Hickey Underworld. Na 12 jaar is het wederom Millionaire! Champagne!

 

ACTIE: Early Bird

Vroege kopers profiteren van voordeel! De eerste tickets koop je namelijk met een early bird korting van €4,50! Aarzel niet en schaf direct je tickets aan. De Early Bird korting geldt zolang de voorraad Early Bird tickets strekt. 

Tickets Bestellen

tips voor jou