The Kik

Supportact: Clean Pete

The Kik is een nederbeat band, geïnspireerd door grootheden uit de sixties als Beatles en Kinks. De naam van de band is afgeleid van de Haagse band The Kick. De band bestaat uit Dave von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjens. 

Het heeft even geduurd maar 2017 is het jaar dat het nieuwe album van The Kik uitkwam, maar dat komt vooral omdat de mannen niet stil kunnen zitten. Ze tourden, traden op tijdens festivals, maakten een album met Armand, speelden een theatervoorstelling en waren te gast in mening tvprogramma zoals De Zomer Voorbij en De Wereld Draait Door. 

13 januari 2017 kwam het nieuwste album 'Stad en Land' van de bekendste neerlandse beatband uit. Stad en Land werd volledige opgenomen en gearrangeerd naar eigen smaak in een studio in Rotterdam. Het geluid is minder beat en meer pop, in de sfeer van het oude werk van Boudewijn de Groot. Stad en Land is nog steeds beïnvloed door het tijdloze jaren 60 geluid, maar verrijkt met nog meer emotie en humor.


Facebook The Kik

Support: Clean Pete

De frisse energie van de popliedjes zorgt  bij Clean Pete voor verrassend contrast - je waardeert je zachte bank pas echt wanneer je eerst vol op een ritmesectie bent gaan zitten. Twee, naar zeggen, heel leuke en begenadigde muzikanten (genaamd Sam en Kees) rammen die vuige, gruizige riffs van je favo doowop 70s popgroep door je sternum heen. Clean Pete ontpopt zich tot regelrechte popgroep.


Website Clean Pete 

T-Diner

Genieten van een heerlijk diner voorafgaand aan het concert? Koop dan direct een T-Diner ticket bij je concertticket. Wij zorgen dat er een plekje voor je gereserveerd wordt in het restaurant van je keuze, en je hoeft ter plekke alleen je drankjes af te rekenen! 

Informatie T-Diner

Tickets The Kik

Bestel direct je tickets voor het concert van The Kik via onderstaande button!

Tickets bestellen

tips voor jou


Pater Moeskroen

Supportact: Squander Squad

GENRE: Pop
PRIJS: Deurticket €15,50 / Voorverkoop €14,50