De Dijk

De Dijk

De Dijk wordt in 1981 door de broers Huub en Hans van der Lubbe, samen met gitarist Nico Arzbach opgericht. De Dijk viel in de vroege jaren 80 direct op, in het popcircuit, met hun unieke combinatie van stevige, op rock en soul geschoeide muziek en hartstochtelijke, geëngageerde Nederlandse teksten. Met het toetreden van Antonie Broek en Pim Kops bij de band in 1983, is de kern van De Dijk gevormd. Ditzelfde vijftal zal decennia later nog altijd samen op het podium staan en tijdloze hits maken als "Bloedend Hart", "Dansen op de Vulkaan" en "Mag Het Licht Uit".

In maart 2017 bracht de Dijk het album "Groef" uit, een album vol klassiekers, minder bekende nummers en twee nieuwe liedjes die anders klinken dan voorheen. Er is namelijk gearrangeerd voor het theater, de band wilde na 36 jaar klein en verstild spelen op het theaterpodium. 
Na een succesvolle theatertour keert De Dijk weer terug voor een clubtour want van optreden krijgen ze geen genoeg.

De vorige shows verkochten snel uit. Dus is het weer tijd om op pad te gaan voor een nieuw concert! Wie het wil meemaken is van harte welkom, want een concert van De Dijk is voor iedereen!

Website De Dijk

 

TICKETS BESTELLEN

 

tips voor jou


Jett Rebel

GENRE: Pop
PRIJS: Voorverkoop €20,00