Moss

Supportact: Nouveau Velo

Moss

10 jaar na het uitbrengen van hun eerste album "The Long Way Back" heeft Moss hun vijfde album, genaamd Strike, uitgebracht. De band klinkt als herboren, in vergelijking met “Ornaments" uit 2012 en “We Both Know The Rest Is Noise” uit 2014 klinkt Strike lichter. Het nieuwe album kun je omschrijven als levenslustig en groots, zowel muzikaal als emotioneel. Moss is zeker niet gestopt met experimenteren, er worden nog steeds synths en aparte geluiden gebruikt maar zijn op deze plaat veel subtieler dan voorheen. Strike bevat niet alleen uptempo liedjes maar ook een paar rustige songs waarbij het publiek wel een traantje weg zou kan pinken. 

Facebook Moss

Support: Nouveau Velo

Nouveau Velo wil nog weleens van de radar verdwijnen maar gelukkig komen ze altijd weer boven drijven. In maart 2017 kwam het nieuwe album "Reflection" uit. Net als het debuutalbum en eerder uitgebrachte ep's staat deze plaat vol met ongrijpbare maar sterke nummers. Uit bekende elementen, gedreven zang, jungledrums, nerveuze gitaar, ontstaat bij Nouveau Vélo een waterval aan strakke liedjes. Live zijn de muzikanten serieus en in alle opzichten toegewijd aan de muziek. 

 

T-Diner

Genieten van een heerlijk diner voorafgaand aan het concert? Koop dan direct een T-Diner ticket bij je concertticket. Wij zorgen dat er een plekje voor je gereserveerd wordt in het restaurant van je keuze, en je hoeft ter plekke alleen je drankjes af te rekenen! 

Informatie T-Diner

Tickets Bestellen

Bestel direct je tickets voor het optreden van Moss. Wanneer je Vrient van T bent profiteer je tevens van 25% korting! Meer informatie over Vriend van T vind je hier. 

tips voor jou


DAAN (be)

Supportact: Fiona Brown

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Voorverkoop €16,50 / VrienT van T €12,75