My Generation Invitation to Earth & Fire

My Generation

My Generation is de dansavond met het beste uit 50 jaar popmuziek met een rauw randje. Dit betekent dat voor, tijdens en na het optreden van Invitation to Earth & Fire er ook nog eens gedanst kan worden. Tijdens deze happening bouwen wij het podium om naar een intieme nachtclub en kunnen de voetjes van de vloer onder het genot van de juiste muzikale parels! Hey ho, let's go!

Voor meer info: website My Generation

Invitation to Earth & Fire

Zangeres Marieke Eelman (Nilsson, Eelman) en haar liveband brengen pure live-uitvoeringen van de progrock-songs van Earth & Fire uit de jaren '70. Een zeer bijzonder optreden aangezien deze songs sinds de jaren '90 niet meer live gespeeld zijn. De band speelt hits als Invitation, Seasons, Maybe Tomorrow Maybe Tonight, Storm & Thunder, Love of Life en de nummer 1-hit Memories. Een hommage aan Jerney Kaagman en Earth & Fire door middel van een wervelende rockshow! 


Website Invitation to Earth and Fire

T-Diner

Genieten van een heerlijk diner voorafgaand aan het concert? Koop dan direct een T-Diner ticket bij je concertticket. Wij zorgen dat er een plekje voor je gereserveerd wordt in het restaurant van je keuze, en je hoeft ter plekke alleen je drankjes af te rekenen! 

Informatie T-Diner

tips voor jou


40UP

GENRE: Themafeest
PRIJS: Deurticket €16,50 / Voorverkoop €15,50 / Rabopas actie €13,50 / VrienT van T €12,00