Def Americans Johnny Cash Tribute Band

Def Americans brengen met hun optreden de swing en sfeer van Johnny Cash 50 jaar na zijn eerste hits terug op het podium. De liedjes van Cash worden nieuw leven ingeblazen. Def Americans wisselen probleemloos tussen Folsom Prison, San Quentin, de rockabilly krakers en de broosheid van de comeback albums. Het showmanschap van Johnny Cash wordt moeiteloos over gebracht. Net als Cash heeft Def Americans een prachtige vrouw aan hun zijde die ervoor zorgt dat het op het podium bruist en samen brengen ze de beste June en Johnny nummers ten gehore.

In 2013 kwam de officiele Seal of approval toen ze  Tommy Cash begeleidden tijdens zijn concerten in Nederland.


Website Def Americans

 > T-Gesprek met Def Americans

T Gesprek is terug! Een exclusief interview met de artiest voorafgaand aan het concert voor slechts een beperkt aantal bezoekers. Tijdens het T gesprek voorafgaand aan het optreden, vertelt Def Americans meer over hun muziek en het verhaal erachter. Tevens vindt er regelmatig aansluitend een korte akoestische sessie plaats. 

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan door het transactienummer van je ticket o.v.v. T-Gesprek Def Americans door te sturen naar info@gebouw-t.nl. Vol = vol, dus zorg dat je op tijd van een plekje verzekerd bent!

> T-Diner

Genieten van een heerlijk diner voorafgaand aan het concert? Koop dan direct een T-Diner ticket bij je concertticket. Wij zorgen dat er een plekje voor je gereserveerd wordt in het restaurant van je keuze, en je hoeft ter plekke alleen je drankjes af te rekenen! 

Informatie T-Diner

tips voor jou


Quiz'M

GENRE: Overige
PRIJS: GRATIS!