DAAN (be)

Supportact: Fiona Brown

DAAN

Daan Struyven, ook wel bekend van Dead Man Ray en winnaar van meerdere Music Industry Awards, brengt tijdens dit concert onder andere zijn nieuwe plaat Nada ten gehore. De plaat kwam tot stand tijdens het filmen van de documentaire met dezelfde naam waarin hij samen met fotograaf Peter de Bruyne over de vlaktes van Catalonië trok. Het landschap van Spanje dwong DAAN om te schrijven over het hier en het nu in tegenstelling tot veel van zijn andere platen. Na thuiskomst bood Stef van Alsenoy aan om samen de opnames tot volwaardige liedjes te maken. Hij dwong Daan ertoe om de essentie van de originele opnames te behouden. Dat leidde tot het meest pure en organische werk dat DAAN ooit gemaakt had, geen toeters en bellen, niks overdreven en nergens achter verscholen.

DAAN gaf in 2016 een succesvol optreden tijdens PopMonument. Voor liefhebbers van Ozark Henry, Admiral Freebee, Gorki, Absynthe Minded.

 

Support: Fiona Brown

Belgische singer-songwriter van schotse origine, geinspireerd door roots, rock en soul. Haar debut EP "Demons" kwam uit op 5 december 2016. "Demons" staat voor opgroeien en volwassen worden.  De liedjes zijn dromerig met soms een duister tintje.. Fiona wilde altijd een album maken en nu dat haar gelukt is, kan niemand haar nog stoppen.

 
 

Tickets bestellen

Koop tickets voor het concert van DAAN direct via onderstaande button.

Tickets bestellen

tips voor jou


Moss

Supportact: Nouveau Velo

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Deurticket €17,50 / Voorverkoop €16,50