Open 2017

´Een kijkje achter de schermen in Gebouw-T'

Tijdens deze Open dag kan er een kijkje genomen worden in alles wat Gebouw-T te bieden heeft. Dit evenement is in samenwerking met Centrum voor de Kunsten(CKB) & Stichting Facilitair bedrijf. 

In en rondom deze historische gebouwen zal er van alles te doen zijn. Bij Gebouw-T staan er bands op het podium, DJ's in de foyer, daarnaast kan er een kijkje genomen achter de schermen bij onze studio en oefenruimtes. De gehele dag zijn er ook rondleidingen waar je alle hoeken van Gebouw-T te zien krijgt en veel nieuwe weetje te horen krijgt!

Verder staan er ook andere dingen centraal zoals nieuwe werkrelaties ontmoeten, orienteren op cultureel en maatschappelijk gebied en natuurlijk ook het vrijwilligerswerk. 

                                            


Tijdens Open 2017 staan er vier bands bij ons op het podium in Gebouw-T:

Keaton

Keaton stond in de afgelopen editie van T-Strijd in de finale, nadat ze de in de derde de voorronde de juryprijs binnensleepte

“SHE’S GOT SEVENTIES JEANS AND I DIG IT!” met die kreet opent de nieuwe single van Keaton.
De vier heren uit Middelburg zijn na een zomer vol met optredens op festivals als: Rise-Up, Nazomerfestival en concert at SEA de studio ingedoken om hun nieuwe single “Seventies Jeans” te gaan opnemen.  Dat deden zij onder leiding van niemand minder dan Sven Figee (Sven Hammond, Anouk) en Roland Dirkse (Anouk, Berget Lewis) in de Marmalade Studios in Delft. Het resultaat is een stevig Indierock nummer dat je terug laat gaan naar de jaren ’70, maar je ook meeneemt naar de toekomst.
In hun 3-jarig bestaan is Keaton bekend gaan staan als een energieke live-act, gekleed in spaceblousen. 
In 2017 zal er meer materiaal verschijnen van de band, houdt ze dus in de gaten!

 
 
Bonfire
 
Bonfire is een jonge talentvolle band en is niemand minder dan de winnaars van de Rijks Musical Awards 2016!

foto van Jesse de Hond.

The BoZ

The BoZ is begin 2015 opgericht en bestaat uit ervaren musici met (nog steeds) ontluikende talenten. Het genre van de band laat zich niet in één hokje plaatsen, maar classic rock, moderne rock en pop vormen de voornaamste ingrediënten van het repertoire. The BoZ is ready to rock!

foto van The BoZ.

Facebook The BoZ
 
After Years

Dit is een hele ervaren band die al jaren samenspeelt. Bekent van de CKB Popschool met een eigen geluid.

foto van After Years Coverband.

Facebook After Years

tips voor jou