DVL (The Hoax + Guy Forsyth)

DVL (The Hoax + Guy Forsyth)

DVL, bestaande uit Guy Forsyth en leden van The Hoax, wordt ook wel de "Blues Super Groep" genoemd. In 2016 besloten Guy Forsyth en The Hoax hun acts samen te voegen tot DVL, in eerste instantie met een tribute set voor The Red Devils. Het optreden op Blues Festival in Tegelen resulteerde in twee succesvolle Europese tournees.

Reden genoeg om door te gaan voor DVL. Het live album "Diablo" wat in 2016 werd uitgebracht was binnen een week uitverkocht en werd door pers en fans bejubeld. Dit jaar zijn ze terug met dezelfde ruwe blues én met nieuw materiaal.  

DVL bestaat uit Jon Amor, Robin Davey, Mark Barrett, Dave Doherty en Guy Forsyth. 

Tickets voor DVL

Koop direct je tickets voor het concert van DVL (Guy Forsyth, The Hoax)

TICKETS BESTELLEN

T-Diner

Gebouw-T bied je een compleet avondje uit! In samenwerking met 5 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: een heerlijk driegangen menu voor een gereduceerde prijs! Om hiervan gebruik te maken voeg je het ticket T-Diner + [naam restaurant] toe aan je bestelling. 

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Het gekozen restaurant is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deelnemende restaurants zijn 't Heertje, Koej, Hemingway, De Hemel en Streek. Via onderstaande button vind je meer informatie over de deelnemende restaurants. 
T-Diner

tips voor jou