Dr. Lektroluv presents Elektrik World tour

Supportact: Fara, Skefdeluxe

Dr. Lektroluv

Dr. Lektroluv, geboren in Gent, staat ook wel bekend als The Man With The Green Mask. Tijdens zijn optredens draagt hij een zilveren smoking en gebruikt een oude telefoon als headset. Hij trad op in o.a. China, Spanje en Brazilië. Niet alleen zijn fantastische muziek maar ook zijn visuele show maakt van hem een onvergetelijke dj.

Dr. Lektroluv presents Elektrik World, verwacht een verzameling van alle essentiële elektro klassiekers! Boyz Noize, Tiga, Miss Kittin, je hoort ze allemaal voorbij komen vanavond, of vindt ze op de gelijkgenaamde verzamelaar. Elektrik World is samengesteld door de groen gemaskerde Dr Lektroluv himself, die al meer dan 15 jaar aan het front van de Elektro beweging staat!

 

Support: Fara

Vierkoppig band uit Den Haag, voorheen Atlantic Attraction, maakt elektronische indie die gemaakt is om te bewegen. In 2015 veranderden ze van naam en brachten "Looking for Answers uit". Hierna volgde popronde en tourden ze door China en Duitsland. 

Facebook Fara

Support: Skefdeluxe

Geboren en getogen in Bergen op Zoom heeft Skefdeluxe zijn meeste dagen met House en techno doorgebracht. Skefdeluxe is een naam die niet alleen in Nederlandse maar ook in Belgische clubs vaak genoemd wordt. Zijn sound is uniek maar hij is niet bang om invloeden van zijn helden zoals Mihai Popoviciu en Marco Faraone in zijn muziek mee te nemen. Hij weet hoe hij een feestje moet bouwen, hij organiseert namelijk ook Pluk de Nacht.

 

Tickets Dr. Lektroluv

Heb je wel zin in een feestje? Bestel dan nu je tickets voor het optreden van Dr. Lektroluv!

TICKETS BESTELLEN

tips voor jou


80's Verantwoord

GENRE: Themafeest
PRIJS: Voorverkoop €10,50 / Rabopas actie €7,00 / VrienT van T €8,00