WoodTstock 17

WoodTstock

In 2017 wordt Gebouw-T wederom omgetoverd tot The Garden Of Eden. De klok wordt ruim 40 jaar teruggedraaid en uit de luidsprekers komt muziek met een hallucinerende werking. In een kleurrijk decor van vloeistofprojecties wordt het heerlijk bellen blazen, biertjes drinken en met de handen ten hemel richtend zweverig dansen. Alsof alles even geestverruimend is als in 1968. De geur van wierrook, psychedelische klanken en decibellen van underground garagerockers maken de totaalbeleving compleet.

Duke John

Oorspronkelijk komt Duke John, bestaande uit frontman Jannes van Kaam, bassist Tristan van Selm en drummer Jens Wierckx, uit Bergen op Zoom. Maar sinds de bandleden zijn gaan studeren aan het Conservatorium en de Herman Brood Academie in Utrecht voelt de band zich volledig ingeburgerd in de Utrechtse popscene.

In 2015 bracht Duke John zijn debuut-EP uit, getiteld Tales of the Road. De sound op de plaat is een mengeling van bluesrock en 70s stonerrock. Sinds dien zijn ze alleen maar gegroeid en staan de nu op Woodstock 2017.

 

Ivan Heylen

Ivan Heylen is een Vlaams kleinkunstzanger die in 1973 bekend werd dankzij zijn hits De wilde boerndochtere en De Werkmens. Heylens stijl wordt gekenmerkt door een rauw Oost-Vlaams dialect en een eenvoudige, pittige muzikale begeleiding. Hij zingt over lust zonder een blad voor de mond te nemen en schuwt ook schuttingtaal niet. Voor Heylen komt het gevoel op de eerste plaats. De melodische opbouw, het arrangement, de begeleiding e.d. zijn van minder belang dan de trefzekere zeggingskracht. Hij is meer verteller dan zanger. Qua stijl is zijn muziek een mengeling van volksmuziek, rock, blues en kleinkunst.

 

The Fabulous WannaBeatles

The Fabulous WannaBeatles - een tijdmachine die je meeneemt naar de sixties. Een stel ervaren, jonge muzikanten die de tijdloze muziek van The Beatles met veel enthousiasme speelt. Zowel de beginnummers als de latere, meer georchestreerde songs van The Beatles brengen zij met flair.

Geen statisch voorkomen, maar een spetterende show vol rock & roll, op dezelfde instrumenten en versterkers en in dezelfde kleding als de echte Fab Four. Denk maar aan die grijze kraagloze pakken en Beatle-boots uit de begintijd, of de kleurrijke, psychedelische Sgt. Pepperpakken. The Fabulous WannaBeatles heeft het allemaal, en meer!

 
 
 

 TICKETS BESTELLEN

tips voor jou