FZN: Death Alley, Hunterstreet e.a.

In 2017 staat er weer een nieuwe Festival Zonder Naam voor je klaar! FZN is de avond voor liefhebbers van harde alternatieve rock die kunnen genieten van opkomende bands en al gevorderde artiesten. 

Death Alley

Vers van de underground en donkere kelders van Amsterdam komt de Nederlandse zware punk en metal band Death Alley. De band draait om de voormalig The Devil's Blood gitarist Oeds Beydals. Death Alley is een kruising van MC5, Captain Beyond, Blue Oyster Cult, Motorhead en Black Sabbath. Oftewel, goede oude rock 'n roll gespeeld met een metal finesse, en zwarte psychedelische soul als kers op de taart. 

 

HunterStreet

HunterStreet brengt donkere alternatieve rock gedrenkt in post-punk invloeden met een frontman bekend om zijn karakteristieke stemgeluid en poëtische teksten. HunterStreet is ontstaan in het verdronken land waar ze in 2014 begonnen te experimenteren met drums, gitaren, synthesizers, en een kenbaar recept creërden: een solide en strakke rock sound begeleidt door een diep timbre.

Website HunterStreet

ANNIKA

Annika klinkt alsof je stiekem in haar dagboek leest. Haar liedjes zijn kwetsbaar, puur en onstuimig tegelijk. En haar stem, die voel je tot in je tenen. En tot diep in je hart. Overal eigenlijk.

Op haar nieuwste EP The Art of Letting Go zingt ze alle bijzondere, ingrijpende momenten uit haar leven van zich af. Met gelaagde popliedjes verheft Annika het loslaten van haar verleden tot een geheel eigen kunst; hier en daar een knipoog naar rock, maar ook naar klassieke muziek – want wanneer hoor je op een popplaat een klarinet?

 

Simius

Classic Rock uit de 70's, grunge en metal uit de 90's en hedendaagse progressive rock gecombineerd brengt je het geluid van Simius. Deze band uit Bergen op Zoom speelt in Gebouw-T een thuiswedstrijd. Simius varieert van hartverwarmende melodieën tot keihard gitaarwerk die traditioneel rockgenres overstijgen. Met de release van hun debutalbum in 2011 genaamd Overture "Essence" zijn ze klaar om de muzikale wereld te veroveren.

 
 
NB: Simius vervangt het eerder bekend gemaakte Certain Animals
 

tips voor jou


Indian Askin

Supportact: Orange Maplewood

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Voorverkoop €10,50 / Rabopas actie €6,00 / VrienT van T €6,75