The Doors Alive (uk)

Supportact: Du Bellows (uk)

The Door Alive

's Werelds beste The Doors tribute band komt wederom naar Gebouw- T The Doors Alive komt niet alleen muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, maar ook qua uiterlijk, show en performance waan je jezelf bij een concert van het origineel. De zanger Mike heeft niet alleen zijn looks en houding mee, ook zijn stem lijkt als twee druppels water op die van Jim Morrison.

Om het authentieke Doors-geluid opnieuw te creëren, spelen de andere bandleden op identieke instrumenten en pedalen als de originele bandleden.

Uiteraard komen alle hits voorbij: 'Light My Fire', 'When The Music's Over', 'Riders On The Storm', 'The End' en nog veel meer. Echte Doors fans mogen dit niet missen!

 
 

Support: Du Bellows

Du Bellows is een psychedelische progressieve rock’n roll band uit Londen. Na een succesvolle Kickstarter is de band in samenwerking met Chris Kimley begonnen aan hun EP. “Black Wolf” zal hiervan de eerste release met videoclip worden.

Du Bellows wordt omschreven als een mengeling van mysterieuze celtische folk, progressieve complexiteit en rock waarmee ze niet alleen alle vakjes aantikken maar zelfs helemaal vullen. Hun set bestaat uit hun volledige nieuwe EP. Jade William's unieke stemgeluid, zowel gevoelige kwetsbaarheid naar krachtige en helder uitbarstingen, zorgt voor kippenvel. Jimmy page, Led Zeppelin, noemt ze de meest interessant band die hij in recente tijden gehoord heeft.

Website van Du Bellow

Afterparty: Vuig Vinyl

Vuig Vinyl is onze speciale afterparty. Vuig Vinyl staat voor de ouderwetse LP. Als DJ draait Vuig Vinyl geen cd's of mp3, maar uitsluitend vinyl en is de perfecte afterparty na The Doors Alive, met de beste 60's en 70's hits om nog effe lekker in de sfeer los te gaan.  

Ticketmaster

Tickets zijn ook te koop via Ticketmaster: http://www.ticketmaster.nl/event/178943 

Tickets bestellen

T-Diner

Gebouw-T bied je een compleet avondje uit! In samenwerking met 5 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: een heerlijk driegangen menu voor een gereduceerde prijs! Om hiervan gebruik te maken voeg je het ticket T-Diner + [naam restaurant] toe aan je bestelling. 

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Het gekozen restaurant is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deelnemende restaurants zijn 't Heertje, Koej, Hemingway, De Hemel en Streek. Via onderstaande button vind je meer informatie over de deelnemende restaurants. 
T-Diner

tips voor jou