Legends of Rock Tribute Tour: Slash 'N Roses

Supportact: Hits the Fan

Bij deze koningsdag editie van Legends Of Rock is entree gratis, dus neem je vrienden mee!

THE CLASH OF THE COVER BANDS, THE ONLY WAY TO PARADISO!

SLASH N' ROSES

Slash N’ Roses bestaat uit vijf doorgewinterde muzikanten en is een Nederlands eerbetoon aan de levende Gitaar Legende Saul Hudson, beter bekend als ‘Slash’! Ze zetten een daverende show neer met een indrukwekkende setlist van hoogstaande songs die Slash in zijn carrière met o.a. Guns N’ Roses gemaakt heeft. 

Ook werk van van Slash’s Snakepit, Velvet Revolver en zijn debuut album “Slash” waarop hij met de ex-leden van GNR, behalve Axl Rose, samenwerkt met grote namen als Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Dave Grohl, Fergie, Kid Rock, Adam Levine, Myles Kennedy, Andrew Stockdale en Ian Astbury draaien ze hun handen niet voor om! 

De huidige setlist van Slash N’ Roses is vooral geïnspireerd door het meest recente Rock n’ Roll geweld van Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators: Made in Stoke. Met afzonderlijk vele jaren live- en studio ervaring delen de mannen van SNR dezelfde liefde en passie voor ‘stevige’ muziek en het werk van Slash en bovengenoemde bands in het bijzonder.

 Slash 'n Roses live @ The Clash of the Coverband in Paradiso.

 

HITS THE FAN

Hits the Fan is de nieuwe band van Rob van Doorn en Michael (Patrick) de Nijs van Worst-el-Aars en Chick'nShit. Samen met meesterbassist Andy Menduapessy vormen zij het hart van de band met invloeden van Rage Against the Machine, Royal Blood, Red Hot Chili Peppers and many more.

Facebook Hits The Fan

tips voor jou


Indian Askin

Supportact: Orange Maplewood

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Voorverkoop €10,50 / Rabopas actie €6,00 / VrienT van T €6,75