Wipneus & Pim

We Love Classics Tour

Het is zover! Wipneus & Pim draaien dit jaar al weer twintig jaar mee in het circuit en dus is het tijd voor een spetterende jubileumtour. Gebouw-T mag natuurlijk niet ontbreken!

Een avondje Wipneus & Pim staat altijd garant voor feest in de breedste zin van het woord. Het DJ duo gaf in de jaren 90 het woord ‘interactie’ namelijk een nieuwe betekenis door hun krankzinnige performance vol spelletjes en improvisatie. Van het draaien van TV tunes (o.a. Tita Tovenaar, Pippi Langkous) tot het spinnen van disco classics. Nergens is het meezinggehalte zo hoog als bij Wipneus & Pim.

Wipneus & Pim zijn ook bekend van hun meerdere optredens op Concert At Sea en Palm Parkies!

Facebook Wipneus en Pim

Tickets Wipneus & Pim

Kom je mee feestvieren met Wipneus en Pim? Bestel je tickets voor dit concert dan gelijk via de knop hieronder:

Tickets bestellen

Dit is een Rabo Actieconcert! Profiteer van extra voordeel met je Rabopas. Kijk hier voor de voorwaarden. 

T-Diner

Gebouw-T bied je een compleet avondje uit! In samenwerking met 5 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: een heerlijk driegangen menu voor een gereduceerde prijs! Om hiervan gebruik te maken voeg je het ticket T-Diner + [naam restaurant] toe aan je bestelling. 

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Het gekozen restaurant is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deelnemende restaurants zijn 't Heertje, Koej, Hemingway, De Hemel en Streek. Via onderstaande button vind je meer informatie over de deelnemende restaurants. 

T-Diner

tips voor jou