The Cure & Editors Tribute + Waterput Swing Afterparty

The obsCURE – The Cure tribute

Wat nog geen anderhalf jaar geleden begon met een try-out van een halfuurtje, is vandaag uitgegroeid tot een internationaal eerbetoon aan Robert Smith en zijn band, The Cure. The ObsCURE is geen ordinair coverbandje, want tijdens hun optredens hoor je niet alleen The Cure maar je ziet ook The Cure. Met een combinatie van donker en dansbaar proberen ze zo dicht mogelijk het origineel te benaderen.

reEditors – Editors tribute

ReEDITORS werd bekend in 2012. Festivals, pubs, binnen en buitenshuis: reEDITORS zullen komen met een verbazingwekkende live set waarin alle favoriete songs van de fans in voorkomen. De muzikanten spelen al samen sinds 2005 en hebben gespeeld door heel Europa op diverse evenementen en festivals.


Waterput Swing Afterparty

Een goed gezelschap DJ's neemt plaats achter de draaitafels en draaien tot diep in de nacht  hun rijke arsenaal aan nieuwe en iets minder nieuwe plaatjes.  De DJ's kennen maar één criterium: 'Als het niet genoeg swingt dan is die cd, elpee of single blijkbaar alleen voor thuis bedoeld'.

De bezoekers genieten niet alleen van de nieuwste Britpop, indierock en soul, maar ook van breakbeat, techno, hardrock en StuBruPop. Ook zullen de beste new wave, postpunk, drum 'n bass, ska, reggae uit de speakers knallen. Dit feest is niet alleen voor jongeren interessant, ook de 'oudere jongeren' komen aan hun trekken. Waterput Swing is dansen op de fijnste muziek!

 

 TICKETS BESTELLEN

T-Diner

Gebouw-T bied je een compleet avondje uit! In samenwerking met 5 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: een heerlijk driegangen menu voor een gereduceerde prijs! Om hiervan gebruik te maken voeg je het ticket T-Diner + [naam restaurant] toe aan je bestelling. 

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Het gekozen restaurant is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deelnemende restaurants zijn 't Heertje, Koej, Hemingway, De Hemel en Streek. Via onderstaande button vind je meer informatie over de deelnemende restaurants. 

T-Diner

tips voor jou


Indian Askin

Supportact: Orange Maplewood

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Voorverkoop €10,50 / Rabopas actie €6,00 / VrienT van T €6,75