SFB - Big Man Things Tour

SFB - Strictly Family Business

Geen minimumleeftijd! Onder de 14 jaar met een begeleider van 18+!

Het succes van SFB (Strictly Family Business) met Reset The Levels EP’s, New Wave en het pas verschenen album Lituatie i.s.m. GLOWINTHEDARK komt de hiphopformatie SFB langs Gebouw-T met hun eigen BIG MAN THINGS tour. Gewapend met hun grootste hits en met support van bevriende artiesten veroveren zij aankomend najaar de poppodia van Nederland.

Afgelopen jaar was het jaar van de doorbraak van de populaire Haagse Hip Hop groep SFB. Strictly Family Business bestaat uit de rappers Frenna, Jandro, KM en Priceless. De deelname van SFB aan New Wave (Top Notch), met onder andere Lil Kleine en Ronny Flex, speelde hen in de kijker bij het grote publiek. De SFB hits ‘Investeren in de Liefde’, ‘Vallen in de Club’ en ‘Jij Kan Chillen met Mij’ behoren tot de favorieten van het album en ontvingen meerdere gouden en platina platen. Afgelopen jaar stonden ze met New Wave op Lowlands en Appelsap en hebben zij de Popprijs en de Edison Popprijs in de categorie Hip Hop en Beste Album gewonnen.

Voor liefhebbers van New Wave, Lil Kleine, Ronnie Flex, Broederliefde

 
Eind 2015 bracht Top Notch de EP Reset The Levels: Boulevard II van SFB uit. De clubhits ‘Strangers’ en ‘Nu Sta Je Hier’ van deze EP hebben miljoenen views en streams op Spotify en staan in de playlist van elke DJ. Voor ‘Nu Sta Je Hier’ met Ronnie Flex en Broederliefde heeft de groep een dubbelplatina plaat ontvangen in de uitzending van 3voor12 Radio. In april verscheen de eerste langverwachte single ‘Elleke Keer’ met GLOWINTHEDARK via Top Notch, gevolgd door de lyric video van ‘Dansen op Labanta’ begin mei. 
 

Support: Josylvio

Niemand wist dit jaar zo’n naam voor zichzelf te maken als Josylvio. Hij ging van een rapper van het label Van Klasse, naar de man achter de grootste straatanthem van het jaar. Sinds kort is zijn album Ma3seb uit, dus wordt het hoog tijd om de man wat beter te leren kennen.

Special Guest: Jonna Fraser

Jonathan Fraser (22) is opgegroeid in Zaandam Zuid. Op zijn 12e maakte hij kennis met hiphop sindsdien is het zijn uitlaatklep. Het begon als een hobby, maar snel werd het zijn liefde. Met zijn aparte stemgeluid en unieke delivery onderscheid hij zich van de rest. Jonna Fraser is opgegroeid met allerlei soorten muziekgenres en dat hoor je weer terug in zijn muziek. Hij vindt zijn inspiratie bij het maken van muziek voornamelijk bij soul muziek en rap uit de jaren 90. Hij heeft een erg veelzijdige smaak (van gangster rap tot zwoele soulnummers) en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. Jonna is een goedlachse en positief ingestelde jongen en draagt een goed gevoel uit in zijn teksten.

 

Kaarten kopen voor het SFB concert?

Wil je bij het concert van, leden van het hiphopcollectief New Wave, SFB aanwezig zijn? Koop dan nu je kaarten en meld je aan voor het facebookevent.

Tickets bestellen

Dit is een Rabo Actieconcert! Profiteer van extra voordeel met je Rabopas. Kijk hier voor de voorwaarden. 

tips voor jou


Bettie Serveert

Supportact: Tamara Woestenburg

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Voorverkoop €15,00 / VrienT van T €11,65