Jebroer

Supportact: Caza

Voor kinderen tot en met 13 jaar is begeleiding van 18 jaar of ouder verplicht. Bij binnenkomst zal er ook gecontroleerd worden op een geldig identiteitsbewijs.

LET OP! Dit concert vervangt het eerder geplande concert van SFB.


De tour van SFB is vanwege de perikelen in Suriname helaas afgelast. We hebben vervanging gevonden in Jebroer met support Caza! Tickets blijven geldig, zelfde dag, zelfde tijd...be there!

Jebroer

Rapper Jebroer werd in 2012 bekend door zijn bijdrage aan het nummer Nooit Meer Slapen van Yellow Claw, maar dat is niet zijn enige samenwerking. Het cv van Jebroer leest als een wie-is-wie van de Nederlandse hiphop: hij bracht tracks uit met onder anderen Mr. Polska, Ronnie Flex en Skinto en maakte deel uit van Nouveau Riche. Al sinds zijn eerste single Btje Vliegen Tog hebben zijn nummers een onwaarschijnlijk hoog partygehalte, maar Jebroer kan ook serieus komen – luister maar eens naar Tranen In Camouflage (met Wudstik).

Op de elfde van de elfde verscheen zijn nieuwe album Elf! Geheel in stijl bestaat dit album uit elf tracks die in samenwerking met elf verschillende producers zijn gemaakt, onder wie Jack $hirak, Cequeax, Paul Elstak en Reverse.

 

Support: Caza

Caza is in 2015 veel op tour geweest met Ronne Flex en heeft al lekker wat shows te pakken gehad op onder andere Slam! FM Koningsdag, Dutch Valley en Lowlands. Na hard gewerkt te hebben aan z'n eigen release '4G' staat de volgende EP 'Wijze Woorden van een Domme Man' al te wachten. Na bij te hebben bijgedragen aan albums van Murda Turk, Ronnie Flex was ook Jebroer aan de beurt. Caza is te horen op de track 'Als we gaan'.

De laatste tijd zit de carrière van Caza in een sprint en werkte hij onlangs nog samen met Jonna Fraser en producer Zürich (die nauw samenwerkte met Broederliefde). Er gebeurt de laatste tijd veel rondom Caza, hou deze man in de gaten!

 
 

tips voor jou