Wende - MENS

Dit concert is semi-seated, wat wil zeggen dat er naast staplaatsen stoelen in de zaal aanwezig zullen zijn. Voor deze zitplaatsen geldt vrije plaatskeuze. 

'MENS'

Op zoek naar het gevaar en het wonder van een mens te zijn.

“Ik ben een vrouw, ik woon en leef in de stad, hier zoek ik mijn geluk en mijn kansen. Zie hoe ik bang en laf ben, en soms moedig. Hoe ik faal en soms overwin.”

Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland. Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, ze slaagt er steeds weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet; Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem en kracht,  dwars door alle genres heen.

Ze benaderde gerenommeerde schrijvers als Dimitri Verhulst, Arnon Grunberg en Typhoon om samen met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven over wat het is om mens te zijn in onze tijd. Een tijd waarin we meer dan ooit teruggeworpen lijken op onszelf, onze angsten en de vraag hoe we ons moeten verhouden tot wat er om ons heen gebeurt.

Wende gaat met deze schrijvers op zoek naar de schoonheid, de lelijkheid, het gevaar en het wonder van mens te zijn en zingt over haar eigen angst, eenzaamheid, zoektocht, liefde, land en stad. Het resultaat is een intieme, verrassende en confronterende reis door  een leven vol van miniatuurvertellingen.

Tip voor liefhebbers van Marike Jager, Stevie Ann, Maarten van Roozendaal

Website Wende

Wende - Heroes

Na het overlijden van David Bowie stond een aflevering van De Wereld Draait Door volledig in het teken van de iconische zanger, tijdens deze uitzending zong Wende Heroes live in de uitzending.

Voor haar nieuwe voorstelling benaderde Wende gerenommeerde auteurs in binnen- en buitenland om met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven. Zelf noemt ze dit proces ‘Storytelling on Music’. Met de auteurs ging ze in gesprek over zichzelf, de toekomst, de taal en de wereld waarin ze leeft. Het resultaat is een intieme, verrassende en soms confronterende reis.

Bestel je tickets voor het Wende concert

Kom zaterdag 18 februari naar het Wende concert. Bestel je tickets hier en meld je aan voor het Facebook event

Tickets bestellen

 Dit is een Rabo Actie concert, kijk hier voor de voorwaarden. 

tips voor jou


Bettie Serveert

Supportact: Tamara Woestenburg

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Voorverkoop €15,00 / VrienT van T €11,65