Beat The DJ

Beat the DJ zit er weer op! Tijdens een zinderende finale op 12 februari 2016 werd DJ Duran door de jury als beste verkozen. DJ Traghetto won de publieksprijs. Binnenkort kun je de aftermovie terug kijken.

Foto's 

Finale Beat the DJ 2016

Deze zeven DJ's waren de finalisten van Beat the DJ 2016!

- Wasted Quality
- Atom Bass
- Nanilicious
- Duran
- DJ Ames
- G-Fresh
- Traghetto

Tijdens de afterparty zijn er DJ-sets van:

- Ferreck Dawn
- Mason
- Benjamin Bates

Prijzenpakket

De winnaar van Beat the DJ ontvangt een cheque ter waarde van €500,- te besteden bij Bax-Shop.nl en 2 toegangstickets voor MusicFair. Beide prijzen zijn mogelijk gemaakt door Bax-Shop. Dit jaar is de winnaar tevens verzekerd van een plek op Dance Boulevard. Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Focus Events

Algemeen

Beat The DJ richt zich op talentvolle DJ’s in de leeftijd van 15 tot en met 30 jaar, afkomstig uit gemeente Bergen op Zoom, Halsteren, Steenbergen, Woensdrecht, Tholen of Roosendaal. Door middel van deze DJ-contest krijgen beginnende en semi-professionele DJ’s de kans zich aan een groter publiek te presenteren en zich muzikaal verder te ontwikkelen. Via zes regiovoorrondes en een finale in Gebouw-T kiest een professionele jury de beste DJ. Voorafgaand aan de contest is er een workshopdag, waar DJ’s allerlei nuttige en leerzame tips op het gebied van techniek, netwerk en muzikaal ondernemerschap krijgen.

Heb je nog vragen? Mail ons dan via info[at]gebouw-t.nl of stuur een berichtje via facebook. Op facebook vind je ook alle nieuwtjes met betrekking tot Beat The DJ.

Beat the DJ wordt mede mogelijk gemaakt door: