Adventskalender

Dit jaar wil Gebouw-T iets extra’s doen voor haar bezoekers. Daarom hebben wij de Gebouw-T Advent kalender in het leven geroepen. In december maak je om de dag kans op twee vrijkaarten voor en concert naar keuze. Op de feestdagen zal er een extra winactie zijn, en maken zelfs twee personen kans op de winst!

Hoe werkt het?

Op de advent-kalenderdagen wordt een winactie geplaats op onze Facebook- en Instagram pagina. In de actie wordt uitgelegd hoe je kans maakt om te winnen. De dag na de actie, of na het weekend, worden de winnaars bekend gemaakt via social media en deze pagina.

De adventskalenderdagen


Spelregels

  • De prijzen van de winacties zijn twee vrijkaarten voor een concert naar keuze - met uitzondering van uitverkochte concerten.
  • De winnaars worden willekeurig gekozen, tenzij het om een kwaliteit gerichte winactie gaat, bijvoorbeeld wie de leukste foto maakt.
  • De acties worden op de Facebook- en Instagrampagina en op deze pagina geplaatst.
  • Je hebt twee dagen de tijd om aan de winactie mee te doen, ook als deze in het weekend valt en de winnaar op maandag wordt gekozen.
  • De winnaars worden gecontacteerd via persoonlijke berichten op Facebook en Instagram, en worden bekend gemaakt op deze pagina.
  • Facebook en Instagram hebben op geen enkele manier te maken met deze acties.

De winnaars

Adventskalender dag 1 - Emma Hout
Adventskalender dag 2 - Romina Slabber
Adventskalender dag 3 - Dor Ret Gelic &  Jolanda Hilgers
Adventskalender dag 4 - Lilian Boone-Becht
Adventskalender dag 5 - Simone Nagtzaam