Update ticket account Gebouw-T

Nieuws: Om ons aanbod nog beter af te kunnen stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren hebben we een nieuw systeem geïmplementeerd op onze website. Hiervoor is echter een eenmalige activatie van je (huidige) account benodigd

Lees verder

Uriah Heep: 'Ik moet er niet aan denken ooit te moeten stoppen'

Blog: De in 1969 opgerichte Britse rockband Uriah Heep weet niet van ophouden. Mick Box, gitarist van het eerste uur, wordt volgende zomer 70 jaar, maar zijn muziek houdt hem jong. Op 6 december is de groep voor de derde keer alweer te gast op een van hun favoriete podia in Nederland: Gebouw-T in Bergen op Zoom. 

Lees verder

Made In Belgium: In gesprek met The Sore Losers

Blog: Zaterdag sluit het uit Vlaams Limburg afkomstige kwartet The Sore Losers het festival Made in Belgium af. Rockbeesten zijn het. Dat wordt een hete avond, want deze steigerende hengsten zijn amper in het gareel te houden.

Lees verder

Danny Vera: Alleen over de liefde zingen zou gek zijn

Blog: ‘Outsider’ Danny Vera is terug met album en clubtour. Ook op 5 november in een al lang op voorhand uitverkocht Gebouw- T wordt ruim baan gemaakt voor zijn meer uptempo liedjes. ,,De rustigere songs krijgen straks in de theaters weer een mooi plekje.”

Lees verder

Halloween is 666 The Nightmare op het lijf geschreven

Blog:  Halloween, vrijdag de dertiende, glamrock, show en ironie, het past de succesvolle Bergse coverband 666 The Nightmare allemaal als gegoten. Zaterdag 29 oktober speelt de groep opnieuw in Gebouw-T. Met voor de gelegenheid een speciaal vervaardigde griezelfilm (met soms hun eigen kids) als extra attractie: Children Of The Corn.

Lees verder

MagnaCult: Een bulldozer met een muur van geluid

Blog: MagnaCult is komende vrijdag te gast op een metal-avond in Gebouw-T. De band deelde al de podia met DevilDriver, Shadows Fall, Ill Niño en Soulfly, maar kan na 10 jaar toeren en podia omver blazen prima op eigen benen staan.

Lees verder

De Dijk: Zwierig en verstaanbaar

Blog: Op sommige groepen lijkt geen houdbaarheidsdatum te kleven. De Dijk is er daar een van. Op 8 oktober speelt de in 1981 opgerichte band wederom in een ongetwijfeld vol Gebouw-T.

Lees verder