Halloween is 666 The Nightmare op het lijf geschreven

Blog:  Halloween, vrijdag de dertiende, glamrock, show en ironie, het past de succesvolle Bergse coverband 666 The Nightmare allemaal als gegoten. Zaterdag 29 oktober speelt de groep opnieuw in Gebouw-T. Met voor de gelegenheid een speciaal vervaardigde griezelfilm (met soms hun eigen kids) als extra attractie: Children Of The Corn.

Lees verder

MagnaCult: Een bulldozer met een muur van geluid

Blog: MagnaCult is komende vrijdag te gast op een metal-avond in Gebouw-T. De band deelde al de podia met DevilDriver, Shadows Fall, Ill Niño en Soulfly, maar kan na 10 jaar toeren en podia omver blazen prima op eigen benen staan.

Lees verder

De Dijk: Zwierig en verstaanbaar

Blog: Op sommige groepen lijkt geen houdbaarheidsdatum te kleven. De Dijk is er daar een van. Op 8 oktober speelt de in 1981 opgerichte band wederom in een ongetwijfeld vol Gebouw-T.

Lees verder

Sabrina Starke: Muziek blijft iets magisch

Blog: Sabrina Starke beweegt zich al jaren tussen de verschillende facetten van soul en jazz. Op haar laatste album doet ze dat persoonlijker dan ooit, als singer-soulwriter. Op 7 oktober brengt ze een reprise van de succesvolle Dreamers Tour live in Gebouw-T.

Lees verder

Deel jouw live foto's met ons!

Nieuws: Wij doen het even wat rustiger aan met optredens in juli en augustus, maar we blijven wel graag op de hoogte van wat jij live ziet. En daar kun je nog tickets mee winnen ook!

Lees verder

High T bij Op De T

Blog: Tijdens Op De T organiseren we voor onze Business Club de High T; exclusief genieten van het festival. Marleen Jordans, PR vrijwilliger, was dit jaar gastvrouw voor High T.

Lees verder

Biobased muntje

Biobased: Iedereen kent de muntjes waar je bij poppodia, discotheken en op festivals je consumpties mee betaalt. Het gaat om grote hoeveelheden kunststof muntjes die uiteindelijk in het milieu terecht komen. Dat kan ook anders.

Lees verder

Investeren in de toekomst

Nieuws: Om Gebouw-T ook in de toekomst gezond te laten functioneren heeft zij de gemeente om een exploitatie bijdrage van €150.000 gevraagd. In de afgelopen vijf jaar heeft het poppodium een opstartsubsidie van de gemeente gekregen. Na evaluatie van deze vijf jaar is gebleken, dat wil het podium succesvol verder groeien, een investering nodig is.

Lees verder

5 Jaar T: Gebouw-T is een positieve ontwikkeling voor Bergen op Zoom

Blog: Op 20 januari 2016 is het 5 jaar geleden dat Gebouw-T officieel haar deuren opende. Wat betekent Gebouw-T voor Bergen op Zoom? We vragen het Jean Paul Heck en Kubilay Kaya, alias Kayaman, beiden zeer actief in de muziek. Jean Paul als muzikant en muziekjournalist, Kubilay als muziekproducent. Beiden wonen in Bergen op Zoom en hebben een speciale band met Gebouw-T.

Lees verder

5 Jaar T: Top 5 Gilly Verrest - Programmeur

Blog: Gebouw-T bestaat 5 jaar en daarmee hebben we 5 jaar aan concerten en events om op terug te kijken. Wat zijn de favorieten van het team van Gebouw-T? Dit keer de favorieten van programmeur Gilly Verrest.

Lees verder

5 jaar T: 'Trots op ons poppodium'

Blog: Vijf jaar Gebouw-T, honderden evenementen, 5 Op-de-T Festivals, een geschiedenis in wording. Maar al deze evenementen, concerten en festivals kunnen maar op één manier mogelijk gemaakt worden. Door de inzet van onze vrijwilligers.

Lees verder

'Hef het glas op Balthazar tijdens Blood Like Wine'

Blog: Zondag 6 maart keert het Vlaamse Balthazar terug in Gebouw-T. Dat is een klein wonder, want het vijftal bezit inmiddels de status om ook met succes grote zomerfestivals af te kunnen sluiten. Gebouw-T is dan ook al maanden uitverkocht.

Lees verder

5 Jaar T: 'Wij wilden een zwarte doos waar we herrie konden maken'

Blog: Daar zitten we dan, in het poppodium van Bergen op Zoom. Biertje van de tap door een van de vrijwilligers, een medewerker die notuleert en vier mensen voor mij die zich aangesproken voelen bij de benaming “Werkgroep”. Dankzij deze werkgroep is Gebouw-T ontstaan. Tijd om hen te vragen of het geworden is wat ze er van verwacht hadden?

Lees verder

T-Monium - Rites: ''Flauwe humor en stijl''

Blog: Rites staat zaterdag 5 maart tijdens T-Monium in Gebouw-T. White Room Reviews heeft daarom deze groeiende band wat vragen toegestuurd toegestuurd die beantwoord zijn door Louisa (Zangeres) en Rick (Drummer).

Lees verder

5 Jaar T: Column Willem Jongeneelen

Blog: Afgelopen zaterdag vierden wij ons 5-jarig jubileum met onze relaties, sponsors en natuurlijk ook gewoon met ons publiek. Willem Jongeneelen schreef ter ere hiervan een prachtige column en las deze live voor. Hier kun je hem teruglezen.

Lees verder

New Cool Collective: Uitdagen, arrangeren en keten

Blog: Saxofonist Benjamin Herman (47) was al vaker te gast in Gebouw-T. Met zijn eigen jazztrio, eind 2014 nog. Ter gelegenheid van 5 jaar Gebouw-T komt hij op 20 februari terug als lid van een speciale versie van New Cool Collective. Die band brengt een speciale gast mee: de Britse zanger Mark Reilly, bekend uit Matt Bianco.

Lees verder

5 jaar Gebouw-T

Nieuws: Morgen is het alweer 5 jaar geleden dat we officieel openden! Wat gaat de tijd snel.

Lees verder

Gebouw-T op Eurosonic

Biobased: Op het prestigieuze festival Eurosonic Noorderslag staat Gebouw-T centraal in een seminar over duurzame en circulaire poppodia.

Lees verder

5 Jaar T: De allereerste ticketkoper

Blog: Precies over een maand is het 5 jaar geleden dat wij voor het eerst onze deuren openden. Wouter van de Watering was er in 2010 als de kippen bij. Hij was de allereerste die een ticket kocht voor een concert in Gebouw-T!

Lees verder

Zuco103 terug na lange break

Blog: Ruim vier jaar was het stil rond Zuco 103. Na tal van soloavonturen en samenwerkingsverbanden met derden was het trio er deze zomer plots weer. Hun shows waren tussen 1999 en 2010 altijd een feest en dat zijn ze opnieuw. Vrijdag 18 december is de band te gast in Gebouw-T.

Lees verder

Word VrienT van T!

Nieuws: Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T?

Lees verder

Trixie Whitley: Ik wil niet op safe spelen

Blog: Trixie Whitley (28) is in het Vlaamse Gent geboren. Ze is de dochter van de in 2005 op 45-jarige leeftijd overleden Amerikaanse singer-songwriter Chris Whitley en een Vlaamse kunstzinnige nomade. Sindsdien pendelt ze tussen Gent, New York en daar waar haar podium opgesteld staat. Op 10 december komt ze in Gebouw-T de liedjes voorstellen van haar tweede soloalbum Porta Bohemica.

Lees verder

JW Roy: Rootsmuziek vol lief en leed

Blog: Zaterdag 28 november is JW Roy te gast in Gebouw-T. Op zijn nieuwe album Dry Goods & Groceries keert de zanger/componist terug naar de Engelse taal en zijn eerste muzikale liefde: de Americana.

Lees verder

BKKC presenteert: Materials 10 - Biobased

Biobased: Maak kennis met innovatieve 'groene' grondstoffen! Op 26 november is BKKC materials 10 | biobased is te gast bij Rodenburg Biopolymers in Oosterhout, producent van korrels bioplastic. Vier sprekers, waaronder onze eigen Gerlof Jorritsma, vertellen je meer over hun toepassingen van biobased materiaal.

Lees verder

Zero Waste Office

Biobased: Na een Zero Waste festival kan een Zero Waste Gebouw-T natuurlijk niet lang op zich wachten. We zijn begonnen met een Zero Waste office.

Lees verder