Faces On TV

Let op: Ga jij ook naar Made In Belgium? Dan is dit voor jou gratis te bezoeken! Wanneer je reeds je tickets voor Made In Belgium in huis hebt is na inloggen het actie ticket voor jou beschikbaar. Zie je hem niet? Mail dan even naar info@gebouw-t.nl. Max. 2 tickets per persoon per bestelling.

FACES ON TV

“De revelatie van 2016”, aldus De Morgen en De Standaard. Faces On Tv is de Gentse band rond rising star Jasper Maekelberg, een 27-jarig wonderkind dat naast een veelzijdige mixer, sound wizard en topproducer ook een uiterst getalenteerde multi-instrumentalist en songschrijver blijkt te zijn. Studio Brussel-presentatrice Sofie Engelen ziet hem als haar favoriete one-night-stand en Pieter Van Dessel van Marble Sounds looft hem met de woorden: “some guys  have it all”.

FACES ON TV, een aanstormende trein die onversaagd naar de toekomst snelt. In België stond de groep al op de podia van o.a. AB, Boomtown, Vooruit, Trix, Muziekodroom. Dankzij shows in het voorprogramma van Balthazar is Faces On Tv ook bezig aan een opmars in Nederland.

 

 

tips voor jou


Danny Vera

GENRE: Poprock
PRIJS: Voorverkoop €16,50 / VrienT van T €12,75


Tangarine

GENRE: Poprock
PRIJS: Voorverkoop €16,50 / VrienT van T €12,75