T-Monium met o.a. MagnaCult

MagnaCult

MagnaCult is een moderne metalband en speelde onder andere in het voorprogramma van DevilDriver, Shadows Fall en Soulfy. Na 10 jaar lang alle podia om ver geblazen te hebben met hun muziek en na het maken van twee albums heeft MagnaCult dit jaar een deal gesloten met het platenlabel Graviton Music. Op dit platenlabel wordt in september het derde album gereleased.

MagnaCult bracht hun debuut album ‘Synore’ in mei 2007 uit met Rusty Cage Records. Het tweede album ‘Insua EnVenonom’ werd uitgebracht met Synoré Records. Met het nieuwe album verlegt MagnaCult haar grenzen. De muziek zal wreed, technisch en heavy zijn.

Snaggletooth

Snaggletooth is de Nederlandse ode aan Motorhead. Het is de luidste en hardste rockband van de laatste vijf decennia. Nu Lemmy Killmister niet meer onder ons is doet Snaggletooth er alles aan om de legende in leven te houden door knallers als Overkill en Ace Of Spades te performen in volle zalen. Bij deze Motorheadcoverband is alles Rock en Roll.

Baracus

Het Roosendaalse Baracus staat er om bekend dat ze flink de beuk erin gooien. Onlangs blies dit kwartet, met op zang Pieter Verpaalen (ex-Textures), op March of The Black Horse het publiek omver. Nu zijn ze van plan om dit op andere plekken ook te doen en zo een naam voor zichzelf op te bouwen.

Facebook Baracus

tips voor jou


Delain

Supportact: Equisa

GENRE: Metal
PRIJS: Voorverkoop €19,50 / VrienT van T €15,00