Best of Foo + Red Hot Chili Neppers

Foo Fighters Tribute Band 'Best of Foo'

Zelfs Nederlands meest gewaardeerde muziekplatform 3voor12 is het er over eens: Best of Foo beschikt over de muzikale power die de Foo's ook uitstralen. De Foo Fighters zijn van ongekende hoogte. Op alle grote festivals is de band een energieke podiumact, mede dankzij frontman Dave Grohl. Foo Fighters is niet voor niets één van de succesvolste en meest bepalende rockbands van de laatste decennia. 

Best of Foo combineert ingetogen momenten met pure power en schakelt moeiteloos tussen de verschillende stijlen die Foo Fighters zo kenmerken. 

Website Best of Foo

Red Hot Chili Peppers Tribute 'Red Hot Chili Neppers'

De Red Hot Chili Neppers brengen de bekende hits en de minder bekende Peppers pareltjes. De band mag zich inmiddels één van de beste Peppers-tributes van de Benelux noemen. Verwacht een show vol energie, interactie, dynamiek en knallende funckrock. De Red Hot Chili Neppers doen er alles aan om de beste ode aan hun helden van de Red Hot Chili Peppers te brengen. 

Webstie Red Hot Chili Neppers

Concert Foo Fighters en Red Hot Chili Peppers in één!

Genieten van het beste van een Foo Fighters concert én Red Hot Chili Peppers concert op één avond? Koop dan nu je tickets! 

Tickets

 N.B: de Early Bird ticketprijs is niet meer geldig. 

tips voor jou


Faces On TV

GENRE: Poprock
PRIJS: Voorverkoop €5,00


Tangarine

GENRE: Poprock
PRIJS: Voorverkoop €16,50 / VrienT van T €12,75