T-Diner + Made In Belgium

Gebouw-T bied je een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: diner + concert in 1 prijs!

Let op: Je kunt tot een week van tevoren het T-Diner bestellen. Het gekozen restaurant is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Restaurant Hemingway

Het restaurant van Grand Hotel de Draak & Résidence Dagmara in Bergen op Zoom draagt de naam Hemingway. Het keukenteam zorgt ervoor dat u culinair kunt genieten tijdens het diner van de met veel zorg en liefde samengestelde gerechten met een klassiek Frans tintje. Geniet van de fijne gastvrijheid, een prachtig glas wijn en de eerlijke, lokale producten die harmonieus samenkomen op het bord. De attente bediening weet wat ze serveren en beantwoordt graag al je vragen.
Je wordt verzocht om 17.30 uur aanwezig te zijn.
Meer weten? Check dan de website van Restaurant Hemingway.

Restaurant KOEJ!

Kom heerlijk genieten van ons, dagelijks wisselende, 3-gangen KOEJ-menu. KOEJ! ontvangt u met een glaasje bubbels en verwent u met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht waarbij u de keuze kunt maken tussen een kaasplankje of onze Koe(p)ijs! Wees er tijdig bij, want het is drukte in de wei!
Je wordt verzocht om 17.30 uur aanwezig te zijn.
Meer weten? Check dan de website van Restaurant KOEJ!

Restaurant De Hemel 

In het in deze voormalige monumentale drukkerij gevestigde restaurant wordt je een drie gangen keuzemenu aangeboden, waarbij je een keuze kunt maken uit een mooie selectie van voor- hoofd- en nagerechten. Wanneer je kiest voor het Hemels T-Diner krijg je 2 euro korting op het keuzemenu.
Je wordt verzocht om 17.30 uur aanwezig te zijn. 
Meer weten? Check dan de website van Restaurant De Hemel

Restaurant 't Heertje
Sinds juli 2013 is Restaurant 't Heertje geopend. In een intieme ambiance kun je genieten van een 3-gangen keuzemenu, met een uitgebreide keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten. Wanneer je kiest voor 't Heertje T-Diner krijg je een amuse van het huis.
Je wordt verzocht uiterlijk om 17.30 aanwezig te zijn.
Meer weten? Check dan de website van Restaurant ´t Heertje.

Extra mogelijkheid: El Mundo de Carlita
Mexicaans Restaurant El Mundo de Carlita, gelegen aan het Beurpleintje biedt je een andere mogelijkheid. Je koopt via de website van Gebouw-T een normaal ticket tegen de voorverkoopprijs. Op vertoon van een ticket voor welk concert dan ook krijg je een korting van 15% op de rekening. Reserveren bij El Mundo de Carlita kan alleen voor groepen vanaf 6 à 8 personen
Meer weten over El Mundo de Carlita? Website El Mundo

Extra mogelijkheid: Knossos
Grieks restaurant Knossos is gelegen aan de Lievevrouwestraat op 5 minuten lopen van Gebouw-T. Je krijgt 10% korting op de rekening op vertoon van het toegangskaartje voor het concert of dance-event van die avond. Dit geldt voor alle concerten en events die op onze site staan.
Meer weten over Knossos? Website Knossos

tips voor jou


T-Diner + Feuerengel

GENRE: Overige
PRIJS: T-Diner Hemingway €49,00 / T-Diner Koej €54,50 / T-Diner De Hemel €49,00 / T-Diner t Heertje €49,00