Barry Hay Flying V Formation

Supportact: Luminize

De zanger van Golden Earring, de meest succesvolle Nederlandse rockband aller tijden, Barry Hay is een nieuwe richting ingeslagen. Hij heeft vier jonge, succesvolle en talentvolle muzikanten onder zijn vleugels genomen en is "Barry Hay Flying V Formation" begonnen. De band bestaat ondermeer uit DeWolff-gitarist Pablo van der Poel en Earring-sidekick Jan Rooymans. Samen spelen ze niet alleen nieuw eigen werk, maar ook de klassiekers van Golden Earring als Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles en verrassende covers van Tom Waits en Rickie Lee Jones! 
 
Voor liefhebbers van Golden Earring en Herman Brood

Golden Earring - Radar Love

Alvast genieten van één van de klassiekers? Luister hieronder naar Golden Earring met Radar Love

Luminize

Luminize is Marcela, Matilda, Irena en Tea. De vier jonge vrouwen zijn geboren en getogen in Kroatië. Vanaf jonge leeftijd hebben zij zich met hun talent en doorzettingsvermogen ontwikkeld tot de rasmuzikanten die ze nu zijn. Toen hun muziekleraar tijdens de les een band met alleen maar jongens vormde, inspireerde dit de meiden een girl band op te richten. De vroege versie van Luminize speelde vooral covers van rockbands als Guns 'n' Roses en AC/DC. Ze spelen zich al snel in de kijker en doen optredens in binnen - en buitenland (o.a. Australië) en doen zelfs mee aan de Kroatische Eurovisie voorronde. Als zangeres Marcela zich in 2010 bij de band aansluit, wordt het huidige Luminize geboren.

Het beste van Nederlandse rock

Wil je een Golden Earring concert ervaren en dan met extra talent en nieuwe muziek? Kom dan naar Gebouw-T om Barry Hay Flying V's te zien optreden!

Tickets bestellen

T-GESPREK

Meer weten over Barry Hay? Zorg dan dat je ook bij T-Gesprek aanwezig bent! Tijdens T-Gesprek voorafgaand aan het optreden, vertelt de band meer over hun muziek en het verhaal erachter. Tevens vindt er regelmatig aansluitend een korte akoestische sessie plaats. Voor T Gesprek zijn steeds slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je er bij zijn? Meld je dan aan door het transactienummer van je ticket o.v.v. van T Gesprek Barry Hay door te sturen naar info[at]gebouw-t.nl. Vol = vol, dus zorg dat je op tijd van een plekje verzekerd bent!

tips voor jou


DeWolff

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Voorverkoop €18,00 / VrienT van T €14,00


Bettie Serveert

Supportact: Tamara Woestenburg

GENRE: Rock & Alternative
PRIJS: Voorverkoop €15,00 / VrienT van T €11,65