Uriah Heep (uk)

Kaartverkoop start zaterdag 18 juni om 10.00 uur

Uriah Heep, de Britse hardrockers gaan inmiddels al meer dan veertig jaar mee, laten nog altijd zien hoe je een rockshow neer moet zetten. In 1972 zorgde de hit Easy livin' voor de definitieve doorbraak van de band. Klassiekers als 'Look At Yourself', 'July Morning' en het sterke 'Lady In Black' zijn in deze tijd nog steeds fantastische nummers en zullen tijdens deze show niet ontbreken.

Uriah Heep verkocht wereldwijd ruim dertig miljoen platen. De oude klassiekers Van Heep zijn voor veel liefhebbers het schoolvoorbeeld van hoe hardrock moet klinken. Ook het nieuwe materiaal doet de harten van rock liefhebbers sneller kloppen. Vanaf het geweldige Wake the sleeper (2008) lijkt de band in een flow te zitten waar niets of niemand hen uit kan halen. Met hun meest recente album 'Outsider' uit 2014 (het 24e studio album!), gaat de band meer dan ooit terug naar de sound van de oude Uriah Heep albums. 'Outsider' is opnieuw het bewijs dat Uriah Heep nog lang niet toe is aan een overigens welverdiend pensioen.

Voor de liefhebbers van Deep Purple, Wishbone Ash, Thin Lizzy, Alice Cooper

Uriah Heep - Easy Livin'

Bij het Nederlandse publiek wordt Uriah Heep ook erg gewaardeerd. Zo staat het nummer Easy Livin' al vanaf de start van de Top 2000 goed genoteerd. Hieronder Uriah Heep - Easy Livin' live!

 

HeepParty!

Voorafgaand aan het Uriah Heep concert is er een Pre-Party in de lobby van Gebouw-T. Bij het tonen van een geldig concertticket kan je als fan gratis deelnemen. De bar opent om 16.00 en het feestje eindigt om 18.00, daarna kan iedereen wat gaan eten, zodat om 19.00 iedereen is opgeladen voor het concert. Inschrijven kan hier!

Classic Rock in Gebouw-T!

Wil je niks missen van deze grote rockartiest? En bijvoorbeeld een deel van Uriah Heep zijn eerste album Demons and Wizards live horen? Koop dan nu je kaarten voor! 

 

Ticketmaster

Tickets kunnen ook via Ticketmaster gekocht worden.

tips voor jou