De Dijk

De Dijk

De Dijk wordt in 1981 door de broers Huub en Hans van der Lubbe, samen met gitarist Nico Arzbach opgericht. De Dijk viel in de vroege jaren 80 direct op, in het popcircuit, met hun unieke combinatie van stevige, op rock en soul geschoeide muziek en hartstochtelijke, geëngageerde Nederlandse teksten. Met het toetreden van Antonie Broek en Pim Kops bij de band in 1983, is de kern van De Dijk gevormd. Ditzelfde vijftal zal decennia later nog altijd samen op het podium staan.

In 1987 komt De Dijk voor het eerst in de hitparade met de singel ‘Mag Het Licht Uit’. Wanneer in 1989 het vijfde album ‘Niemand In De Stad’ uitkomt, breekt De Dijk definitief door. ‘De Blauwe Schuit’ uit 1994 het eerste album dat vrijwel direct na verschijning platina wordt: meer dan 130.000 exemplaren gaan er binnen enkele weken over de toonbank.

De vorige shows verkochten snel uit. Dus is het weer tijd om op pad te gaan voor een nieuw concert! Wie het wil meemaken is van harte welkom, want een concert van De Dijk is voor iedereen!

Website De Dijk

De Dijk - Als ze er niet is

Eén van hun bekenste nummer is 'Als ze er niet is'. Om je alvast een voorproefje te geven is hieronder een link met De Dijk - Als ze er niet is LIVE! Waar frontman Huub van der Lubbe zich van zijn beste kant laat zien.

De Dijk concert bijwonen?

Samen dansen op 'de vulkaan' met je partner op de klanken van Huub van der Lubbe? Bestel dan nu je tickets en meld je aan voor het facebookevent.

Tickets bestellen

 

tips voor jou


Sabrina Starke

GENRE: R&B & Soul
PRIJS: Voorverkoop €19,00 / Rabopas actie €17,00 / VrienT van T €14,50


T-Diner + Sabrina Starke

GENRE: Overige
PRIJS: T-Diner Koej €52,00 / T-Diner Hemingway €46,50 / T-Diner De Hemel €46,50 / T-Diner t Heertje €46,50


T-Diner + De Dijk

GENRE: Overige
PRIJS: T-Diner Koej €62,00 / T-Diner Hemingway €56,50 / T-Diner t Heertje €56,50