Danny Vera - UITVERKOCHT

Dit concert is uitverkocht. Er zullen ook aan de deur geen tickets meer verkrijgbaar zijn. 

Danny Vera

Danny Vera is goed bezig. Er is momenteel veel kans voor mensen om een Danny Vera concert mee te maken. Hij is een druk bezet man die naast zijn werk bij Voetbal Inside veel optreedt en opneemt. Na een try-out van 6 shows in 2014, en daarbij passende EP The New Black & White, kreeg Danny Vera bijna 50 shows geboekt van september 2015 tot en met maart 2016. Tevens maakte hij daar The New Black & White pt. II bij. Het succes voor Danny Vera was groter dan gedacht. "Ik dacht in eerste instantie 'dit zijn er wel veel' maar dit was echt geweldig. Ik hoopte dat de zalen gewoon lekker gevuld zouden zijn, en ik had dus nooit gedacht dat het grootste gedeelte van de zalen uitverkocht was! Echt een geweldige ervaring." 

Op het moment is hij bezig met zijn 8ste album. De plaat komt in het najaar uit en de nummers zijn veelal autobiografisch. Hij zegt dat het over van alles gaat, het leven, de dood en de liefde en soms met wat maatschappijkritiek. Omdat hij hij altijd autobiografisch schrijft kan je er ook niet omheen. Het overbrengen en het schrijven daarover doet hij het liefst, daar is hij singer-songwriter voor. Het Danny Vera concert zal betoverend en inspirerend zijn.

Tip voor fans van Bruce Springsteen, Roy Orbison en Chris Isaak

Website Danny Vera

Danny Vera concert bijwonen?

Wil je Danny Vera, de best geklede man van 2014, met fantastische muziek live zien? Koop dan nu je kaartjes via onderstaande button.

Tickets bestellen

 

tips voor jou


Faces On TV

GENRE: Poprock
PRIJS: Voorverkoop €5,00


Tangarine

GENRE: Poprock
PRIJS: Voorverkoop €16,50 / VrienT van T €12,75