Sabrina Starke

Sabrina Starke - The Dreamers Tour

Van jongerenwerkster naar succesvol popartiest. Het is inmiddels al heel wat jaar geleden dat Sabrina Starke startte in het achtergrondkoor van een reggaeband. Gewapend met gitaar en haar unieke stem, besloot ze succesvol naar voren te treden. Haar debuutalbum "Yellow Brick Road", wat ze in 2008 uitbracht, en de single "Do For Love" bracht haar direct naar de Nederlandse top. Het album werd bekroond met platina en stond 52 weken onafgebroken in de albumlijst. 

Op 25 september 2015 verscheen het vierde album ‘Sabrina Starke’. Een nieuwe fase in haar ‘soul search’. Het album is door de Singersoulwriter zélf geproduceerd in samenwerking met Salle de Jonge, en is daardoor haar meest persoonlijke album tot nu toe. Een fijn soul album, waarin Sabrina Starke eerlijk, zelfbewust en kritisch naar zichzelf is, en haar wereld.

Ook voor liefhebbers van Ruben Hein, Wouter Hamel en Giovanca

Jazz en Soul op één avond

Een concert van Sabrina Starke is genieten van pure soul & jazz. Bestel via de button hieronder vast je tickets!

Tickets bestellen

Rabo Actieconcert

Dit is een Rabo Actieconcert. Als rekeninghouder bij de Rabobank ontvang je extra korting met je Rabopas! Let op, deze actie geldt voor maximaal 1 ticket per pas. Meer informatie over Rabo Actieconcert lees je hier.  

T-Diner

Bij het Sabrina Starke concert kan je ook genieten van een T-Diner voorafgaand aan het concert! Gebouw-T bied je op deze manier een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: diner + concert in 1 prijs! Voor meer informatie over het T-Diner en de deelnemende restaurants kan je terecht op onze T-Diner pagina. Wil je een T-Diner + concert boeken voor Sabrina Starke? Dat kan hier.

tips voor jou


FRIS

GENRE: Dance
PRIJS: Voorverkoop €10,00 / Rabopas actie €8,00


T-Diner + Sabrina Starke

GENRE: Overige
PRIJS: T-Diner Hemingway €46,50 / T-Diner Koej €52,00 / T-Diner De Hemel €46,50 / T-Diner t Heertje €46,50