Douwe Bob - UITVERKOCHT

Supportact: Hans Hannemann

Douwe Bob

In mei komt Douwe Bob met zijn derde album 'Fool Bar', vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Ter gelegenheid van de release van dit album gaat hij in oktober, november en december op tour langs zijn favoriete zalen in Nederland.

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1-spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. 

Komend jaar vertegenwoordigt hij onder andere Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm, speelt hij op Pinkpop en tourt hij in het najaar met zijn band. "Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Ik ga zeker ook mijn gevoeligere songs spelen, maar het eindigt altijd met een groot feest”.

Website Douwe Bob

Hans Hannemann

 Zijn songs lijken uit vervlogen tijden te komen, maar leveren niets in op originaliteit. Met sterke teksten, een donker stemgeluid en pakkende melodieën klinkt de muziek van Hans Hannemann authentiek én toegankelijk. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn debuutalbum “Makin’ up for livin’ easy”, waarvan onlangs de singles 'Rodeo Clown' en ‘Fair-Weather Friend verschenen. Zijn succesvolle reeks shows tijdens Eurosonic/Noorderslag luidde het jaar 2016 alvast goed in.
 

Website Hans Hannemann

 

T-Diner

Bij Douwe Bob kan je ook genieten van een T-Diner voorafgaand aan het concert! Gebouw-T bied je op deze manier een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: diner + concert in 1 prijs! Voor meer informatie over het T-Diner en de deelnemende restaurants kan je terecht op onze T-Diner pagina. Wil je een T-Diner + concert boeken voor Douwe Bob? Dat kan hier

 

tips voor jou


Tjing Tjing

GENRE: Singer/songwriter
PRIJS: Voorverkoop €16,50 / VrienT van T €12,75


Wende

GENRE: Singer/songwriter
PRIJS: Voorverkoop €24,50 / VrienT van T €18,75