8e Bergs Blues Festival met o.a. Carvin Jones Band

Stichting Live@Zoom organiseert op zondag 9 oktober haar 8e Bergs Blues Festival in Bergen op Zoom bij Gebouw-T.

Voor alle liefhebbers van B.B. King, Muddy Waters en John Lee Hookers


Carvin Jones Band (USA)

De Carvin Jones Band is een drie delige Blues Rock band uit Phoenix, Arizona. De band wordt geleid door de gitarist en zanger Carvin Jones die vergezeld wordt door bassist Joe Edwards en drummer Levi Valasquez. De band zijn unique stijl in blues en hun enthousiasme en energie op het podium hebben er voor gezorgd dat de band ook onder de rock en roll fans zeer geliefd is.

De eerste incarnatie van de Carvin Jones band was in 1991. In de afgelopen jaren heeft Carvin met zijn band getoured over de hele wereld. Hij heeft muziek liefhebbers gepleased door middel van zijn geweldige gitaar spel. Samen met legendes als BB King, Jeff Beck, Albert King, The Animals en REO Speefwagon hebben zij ook het podium onveilig gemaakt.

Ole Frimer Band (DK)

De Deense singer, songwriter en gitarist Ole Frimer is eerder de front man geweest van de Deense top blue band Blue Junction. Met deze band behaalde hij twee Noord-Amerikaanse Real Blues Awars en een Deense Grammy Award. Ook heeft hij meerdere jaren gewerkt met de Late Peter Throup.

In 2008 vormde hij dan zijn eigen groep, de Ole Frimer Band. De band bestond toen en nu nog uit de meest ervaren en de beste muzikanten van Scandinavie. De band heeft nu een eigen stijl samengesteld waarvan de roots in de blues zitten, maar elementen kent van rock, jazz en fusion.

The Guitar Guy

The Guitar Guy is..
Henk de Ruiter, bekend geworden als gitarist van het duo 'Herbie and the Guitarguy'. Zij wonnen in 2013 ' The Dutch Blues Challange' in de categorie duo's. Na het winnen van deze prestigieuze titel was het begin 2014 tijd voor een nieuwe uitdaging en is hij begonnen aan zijn solo carrière. The Guitar Guy brengt op geheel eigen wijze een mix van Delta, Ragtime, Chicago en Country Blues, waarbij zijn groovy gitaarspel ondersteund wordt door voet percussie. Het repertoire van The Guitar Guy bestaat uit nummers van o.a. Sonny Terry & Brownie Mcghee, Big Bill Broonzy, Robert Johnson, Tommy Johnson, Little Walter, Leadbelly en vele anderen. Een optreden van The Guitar Guy is.. lekkere Old School Blues in een modern jasje, energiek, puur, boeiend en origineel!

 
Voor meer info kan je terecht op de website van Live@Zoom.
 

T-Diner

Bij De 8e Bergse Blues Festival kan je ook genieten van een T-Diner voorafgaand aan het feest! Gebouw-T bied je op deze manier een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: diner + concert in 1 prijs! Voor meer informatie over het T-Diner en de deelnemende restaurants kan je terecht op onze T-Diner pagina. Wil je een T-Diner + concert boeken voor De 8ste Bergse Blues Festival? Dat kan hier.
 

Een écht blues event.

tips voor jou


FRIS

GENRE: Dance
PRIJS: Voorverkoop €10,00 / Rabopas actie €8,00


Sabrina Starke

GENRE: R&B & Soul
PRIJS: Voorverkoop €19,00 / Rabopas actie €17,00 / VrienT van T €14,50