Poppodium Gebouw-T

Uriah Heep (uk)

Genre

Classic rock

Support Act

666 The Nightmare

Locatie

Rabozaal

Zaal open / aanvang

19:30 / 20:30 uur

Uriah Heep (uk)

Donderdag 2 mei 2013

Let op: Tickets voor dit concert zijn ook verkrijgbaar via Ticketservice

Fanmiddag
Voorafgaand aan het concert wordt een fanmiddag georganiseerd door uriah-heep.com! Hierbij is onder ander een meet & greet met de band en geeft Russell Gilbrook een drumclinic. Wil jij bij deze middag aanwezig zijn geef je dan snel op, er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar! Meer informatie vind je hier.

Uriah Heep
De Britse hardrockers van Uriah Heep gaan inmiddels al langer dan veertig jaar mee, maar weten nog altijd hoe je een overweldigende rockshow neerzet. Klassiekers als Easy Livin', Gypsy en het sterke Lady In Black hebben nooit de tijdsgeest hoeven vrezen. 21 platen en meer dan 6 miljoen verkochte exemplaren verder is Heep ambitieuzer dan ooit . De albums Wake The sleeper ( 2008 ) en Into The Wild ( 2011 ) hebben weer de karakteristieke heepingredienten van weleer, zonder gedateerd te klinken. In tegendeel, Heep Live is kicking ass en ook de cd’s klinken ‘eavy zonder dat enige umble’ness nodig is.

Mick Box – gitaar
Trevor Bolder – Bas ( tijdelijk vervangen wegens ziekte )
Bernie Shaw – Zang (tijdelijk vervangen wegens ziekte)
Russel Gilbrook – Drums
Phil Lanzon – Toetsen

Bernie Shaw, die sinds 1986 de vocalist is van Uriah Heep, zal bij het concert in Gebouw-T ontbreken wegens een medische routine-ingreep. John Lawton (ex-Lucifer's Friend, ex-Les Humphries Singers) zal als tijdelijke vervanger fungeren. Lawton was van 1976 tot 1979 reeds de frontman van Uriah Heep en nam met de Britse formatie drie albums op, die met name in Duitsland erg succesvol waren. Aangezien Lawton natuurlijk vooral bekend is met het (klassieke) werk van Uriah Heep uit de jaren zeventig, zal die periode centraal staan bij het optreden. shows die de progressieve hardrockers met hem zullen doen.

Meer Heep: www.uriah-heep.com of www.uriahheepholland.com

Support: 666 The Nightmare
666 The NIghtmare is geen onbekende in Gebouw-T. ‘His number is six hundred and sixty six. The number of the beast!’ luidt het in de Engelstalige bijbel. En zo is het maar net, want het rockgezelschap met dezelfde naam is een beest van een band! 666 The Nightmare is de volledige naam en omgeven door mysterie brengt dit 7 - koppige rockmonster een angstaanjagende show vol glam- en hardrockcovers. Niet echt geschikt voor tere zieltjes maar wie niet bang is voor een stelletje geschminkte mafkezen, het Grote Gebaar niet schuwt en een kinky knipoog op zijn tijd kan waarderen, zal een liveshow van 666 The Nightmare fantastisch vinden.

www.666thenightmare.nl 

Tickets zijn ook verkrijgbaar via:
http://www.ticketmaster.nl/event/107427

Datum Aanvang Ticketprijs
Do 2 mei 2013 19:30 uur Deurticket: € 34,00, Voorverkoop: € 30,00, CJP/RPP: € 29,00, CJP: € 29,00, Rabobank / CJP: € 29,00
Uitverkocht

De ticketprijs is exclusief €1,50 servicekosten.
Bij Rabobank / CJP geldt een maximum aantal van 1 ticket per pas.


Complete agenda